Prima zi doar noi doi


scoica auto bebelusAzi mama a fost la spital fiindcă și sarcina asta, că și a ta, este toxică. Mănâncă te miri ce, e sensibila la mirosuri și de ceva vreme vomita aproape zilnic. Aşa ca azi am fost doar noi doi, scoica ta şi maşina!

Am plecat toti trei dimineața, am dus-o pe mami la spital si apoi am plecat amândoi. A fost prima dată când ai mers pe locul din fața de la mașina. Și a fost foarte misto! Ai stat în scoica ta lângă mine, am vorbit, te-am speriat când am ras la o gluma a lui Gojira la radio! Noroc că eram opriți la stop și am reușit să te liniștesc repede. Ești un copilot tare drăguț și nu mă pot plictisi cu tine. Ești dulce foc și îmi venea să te mănânc când îți mai aruncam care o privire sa vad ce faci.

Am stat cel mai mult singuri doar noi doi azi. Din păcate a fost tare urâtă vreme, a plouat toata ziua și tu ai dormit grupa mare. Dar nu pot sa ma plâng, ai fost un bebe extrem de cuminte!

Ai mâncat fructele, am inceput sa îți spun o poveste si somn. Te-ai trezit după 14, ai mâncat piureul de legume și apoi am plecat după mami. Pe drum, somn. Se pare ca scoica aşezată pe scaunul din dreapta iţi place ceva mai mult decat pe bancheta din spate! Nu te-ai mai trezit până am ajuns acasă, așa că mami azi a mers singura in spate in masina. Cred că a fost prima dată când a mers singura in spate de când ești tu! Acum stau sa ma gândesc daca mami a mers în maşina cu mine în faţă. Dar cred că da, fiindcă te-am mai lasat cu mamaie si tataie şi am fugit la cumparaturi.

A fost tare mişto, doar noi doi, să ne facem de cap, să ne plimbăm cu maşina! Abia astept sa ramanem iar singuri şi să repetam isprava. Dar sper sa nu fie in aceeasi poveste, cu mami la doctor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *