Prima postare pentru Bebelina Mică


Până acum i-am tot scris surorii tale mai mari. In seara asta îți scriu ție Bebelina Mică şi cred că este prima data.

Vroiam să mă culc, am luat-o pe mami în brațe și i-am pus mana pe burtă. La început ai avut câteva mișcări firave și apoi una muuuult mai puternică.

Îmi dau seama că nici mami nici tu nu ați fost la fel de răsfățate că în sarcina surorii tale. Îmi cer scuze, față de amândouă. Timp pentru tine am avut destul de puțin: în rarele momente când ziua aveam câteva clipe de răgaz și seara după ce o culcam pe Bebelina Mare.

După lungă asta introducere, să îți povestesc despre tine, Bebelina Mică. Mami de când suntem noi împreună mi-a zis că ea vrea trei copii. Eu am zis (în gând) că e nebuna si i-am zis că eu vreau unul singur. Și așa am ajuns sa stabilim că vrem 2.

Surioară ta s-a lăsat mult așteptată. Vreo doi ani daca nu mai mult au trecut pana am aflat că mami e însărcinată. După ce a apărut ea, am hotărât să facem în așa fel încât să te facem pe tine până împlinește surioară ta doi ani. Când doamna doctor care avea grija de mami ne-a spus că mami e gata sa mai facă un bebe, ne-am gândit că va dura ceva până o să vii tu. Așa că ne-am grăbit să te facem pe tine și uite că planul nostru a ieșit mai repede decat ne asteptam! Între tine și surioară ta mai mare va fi o diferența de aproape un an și jumătate. Poate ar fi fost mai ușor pentru mami sa fi fost surioară ta mai mare când veneai tu, dar decât să fi așteptat că la ea, mai bine mai devreme.

Dar, chiar şi aşa, sper ca va fi mai bine pentru voi. Veţi fi mai apropiate de vârstă. Vă veţi avea una pe alta şi vă va fi mai uşor decât dacă aţi fi fost singure sau la o distanţă prea mare. Dacă ar fi trecut prea mult timp, nu stiu daca am mai fi avut curajul sa mai facem încă un bebe. În plus, mami mereu spunea ca vrea sa fim parinţi tineri!

Acum mai sunt vreo trei luni până te voi tine in brațe. Abia aștept sa vii Bebelina Mică! Abia aştept să te văd, sa te țin în brațe, sa te simt. Abia astept sa iesim toti patru in parc. Abia aştept să mergi şi sa ma plimb de mana cu tine şi surioara ta. Abia astept sa fiu nu tată de fată, ci tată de fete!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *