Opt luni, doi copii


La multi ani! Și…bine ai venit! Da, azi am aflat că în burtica mea a mai apărut o buburuza. Hihi, o să avem 2 maimuțici mici. A venit surprinzător de repede, deși ne cam așteptam. La gândul că ar putea veni, totul mi se părea ok. Poate un pic cam devreme pt că tu ești mică și nu o să fie ușor. Dar…din ziua în care am aflat au început să se perinde în mintea mea o mie de scenarii. Cum fac fata perioadei primelor luni de sarcina, care la mine se dovedesc a fi extrem de grele? Tu ești mică mică și ai nevoie de mine clipa de clipa. Dar stai, asta va fi o motivație in plus. O să am 2 motive-buburuze care ma vor face mai puternica, haha.
Apoi, îmi imaginez cum va fi cand de va naște frățiorul sau surioara ta? Cum fac cu mesele? Cum fac cu somnul de zi? Tu vei fi activă și zbenghi așa cum te stim si bebe mic va dormi. Îmi imaginez cum incepe sa planga și vei incepe și tu, sau invers. Cum vom dormi noaptea? De mutat in casa noua mai mare e de așteptat vreo câțiva ani, nu stiu. Nu ne permitem acum. Cum facem cu plimbările? Tu vei incepe sa alergi probabil. Hm..nu va fi usor
Probabil că mulți vor spune că suntem nebuni, iresponsabili. Dar noi suntem niste nebuni care de iubesc și iubesc copiii. Care se vor părinti tineri cu copii apropiați că vârsta. Sa se aibă unul pe altul și că prieten. Să aibă interese comune, să își trăiască copilăria frumos, împreună.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *