De la sân la lapte praf


lapte prafDraga mea, ai 8 luni și cateva zile. De o săptămâna știm că vei avea un frățior sau o surioara iar de azi te-am înțărcat. Mami ia niste pastile și acum in lapte mami are medicamentef. Dar asta o să îți povestească mama.

Eu vreau sa îți povestesc despre seara asta, pentru ca nu ți-a mai dat mami țâțică ci ti-am dat eu biberon.

Am fost foarte… hai sa spunem stresat la prepararea laptelui, pentru că a fost prima data cand noi ti-am dat lapte praf. Tu ai stat cu noi în scăunelul tau de masa și ai supravegheat operațiunea. Noi că două curci bete ne învârteam stângaci prin bucătărie. Apa fiarta, biberon, cereale și lapte praf. O nebunie!

Apoi am plecat cu tine în brațe din bucătărie și cu biberonul cu lapte in buzunar. Întâi te-am așezat în fund și am încercat să îți dau sa bei cum bei apa, dar nu țineai biberonul, poate e prea lung și greu. Apoi am văzut că vine Moș Ene pe la genele tale lungi. Te-am întins lângă mine că atunci când mâncai țâțică de la mami și ti-am dat biberonul. Ai mâncat aproape tot, de fapt la sfârșit ti-am luat eu biberonul sa nu tragi aer și ti-am dat repede suzeta. Ai adormit buștean. Și eu lângă tine. Apoi a venit mami, m-a „mutat” pe mine la locul meu și apoi te-a pus pe tine in pătuț.

Am fost minunat să stau lângă tine în timp ce mâncai din biberon. Mi-am imaginat cum se simțea mami când te alăpta, trebuie sa fi fost de 1000 de ori mai fericita! Cred că este minunat sa fii mama, fetița tatii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *