Cum a ramas fi-mea fara wrap


Ca toti părinții moderni am zis să îi luăm lui bebe un wrap, să ne fie mai ușor să o purtăm și prin casă și pe afară.

Wrap elastic de la Casa Zamfirei

Căutăm pe net, prima dată un wrap elastic. Asta era mai ieftin, in jur de 100 de lei și i-ar fi fost bun încă vreo 2-3 luni. Găsim pe net la CasaZamfirei.ro un wrap elastic frumos, care să ne placă din toate punctele de vedere si dam comandă pe site. Primim confirmare pe mail, primim confirmare pe sms. Abia așteptăm să vină, să nu îmi mai rupă fi-mea spatele si sa îmi amorteasca mâinile cu ea în brațe. Astept câteva zile, totul bine imi zic. Wrapul vine de la Bacău, până îl preia curierul, îl duce în depozitul zonal, după în depozitul din București, până ajunge la mine, îmi dă la socoteală ca în 4 zile lucrătoare vine comanda. Nu a venit nici în 7. Dau mail la CasaZamfirei.ro, le zic ca eu nu receptionez comanda si sa vorbească cu firma de curierat ca au niste probleme. Primesc super repede mail. Cu scuze. Au uitat să îl pună la curier. Minunat!

Wrap tai mic de la Poarta-ma

Ce sa zic, asta e, rabd un pic si mai cautam. Ne razgandim, nu mai luam wrap elastic, luam wrap-tai mic la Poarta-ma.ro. E mai scump, vreo 300 de lei, dar poate fi purtat pana la 3 ani (parcă), deci pe termen lung e mai rentabil. In plus, Poarta-ma.ro au sediu aproape de Piața Romană, bifez ridicare comanda de la sediu si nu ma mai complic cu curierul. Ce sa mai, a doua zi ma duc să îl iau, îmi zic. Dimineața trec pe la bancomat, scot bani, aștept mailul de confirmare că pachetul e gata pentru ridicare. Doar că nimic. Câteva zile. Pana când mă sună un număr de Vodafon. „Buna ziua, de la Poartă-ma”. Îmi zic, da, diseară îl iau! „Știți, a fost o problemă cu site-ul… comanda… stocul… culoarea… avem doar modelul curcubeu!”. Nu am înțeles exact, doar ca îmi bușiseră comanda şi aici. Mă bușește și pe mine râsul și le spun că eu doar plătesc si ridic comanda si sa ii scrie soției. Ea e şefa.

Cam așa a rămas fi-mea fără wrap. Acum întrebarea mea e dacă are sens să îi mai iau. Deja îmi pare că e un semn că nu are sens să cumpăr. Risc să rămân si cu asta, cum am rămas și cu perna de alăptat, utilizată 5 minute. Pana atunci am hotarat sa ii luam un leagan de se balălăngăne singur sa ne fie mai usor sa stea pe langa noi cand mai avem si noi ceva treaba de facut prin casa.

Nu dau linkuri la cele 2 magazine, sunt sigur că sunt ok si a fost ghinionul meu. Cel puțin pentru poarta-ma.ro am multe referințe foarte bune de la mai multe persoane. Sunt sigur că a fost doar intamplarea mea sa nu am wrap în care să o port pe fi-mea.

Photo credit: hugabub.com via Foter.com / CC BY-ND

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *