Colac de gât pentru nou născuţi


E clar despre ce e vorba din titlul articolului: COLAC DE GÂT PENTRU NOU NASCUŢI. Adică cea mai tare invenţie pentru bebeluşi din câte pot exista! Asta, pentru ca ţie ţi-a placut extrem de mult! Ştim de colacul de gât de când te-ai născut dar până acum am tot zis ca eşti prea mică. Acum cred ca am greşit că nu ţi l-am luat mai devreme.

Am tot amânat decizia de a cumpara un colac de gât fiindcă la început. Eşti prea mică ne-am zis. Nu pare chiar sigur pentru tine am zis. Dar se pare ca ne-am înşelat. Zilele trecute ne-am facut curaj şi am cumparat un colac de gât de la Emag. Au venit doua. Unul a era spart/s-a spart când l-am umflat cu pompa. Eram şi Mami şi eu destul de speriaţi de reacţia ta deşi ştiam că ţie îţi place oricum în cădiţă la baie. Dar a fost nesperat de bine.

Ţi-am pus noul tău colac de gât. Ne era puţinteamă că te vei speria când vom vrea să ţi-l punem sau când vei fi cu el la gât, dar nici gând. Te-am băgat uşor în apă, te-am lasat pe spate şi ai început să înoţi pe spate fericita de parcă ai fi făcut asta de când lumea! Te-ai întors de pe o parte pe alta, ai făcut câteva lungimi de cadă. Erai atât de naturală în apă! Ajungeai la capat, te „tractam” până în cealată parte a căzii şi iar la înotat cu tine!

Din păcate nu am ştiut să facem şi apa, aşa ca destul de repede te-ai facut roşie ca racul aşa că te-am scos din apă, ţi-am dat jos colacul de gât, te-am înfofolit în prosop şi te-am pregatit de masă! Facusem apa ca pentru cădiţă, pe la 38 de grade, cantitatea era mult mai mare aşa că nu s-a racit la fel de repede. Am învăţat lecţia, am stabilit cu Mami ca weekendurile sunt pentru înotat, asa că abia le astept! Eşti mult mai naturală în apă şi abia aşteptăm să mai creşti un pic şi să mergem la bazin să înnoţi!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *