Chinuri cu lapte praf


Zilele trecute eram atât de fericit că ai mâncat un biberon de lapte praf de la mine. Ei bine, a fost și singurul​. Am încercat 5 marci de lapte: Hipp Bio – ai mâncat prima data și după nimic. Nici in cana cu cioc, nici cu lingurița, nici amestecat cu cereale, nu l-ai mai vrut de niciun fel.

După am incercat Lactana de la Topfer, tot bio. Am alergat cu biberonul după tine, cu lingurița, am incercat orice varianta sa ti-l dăm și nimic. Te strâmbai, întorceai capul, plangeai. Am zis hai sa vedem Milupa. La fel. Humana. Aptamil. Aceeasi poveste. E clar, laptele praf nu e pentru tine, ai gusturi mult mai bune.

Sincer, te înțeleg că nu ți-au plăcut. Le-am incercat si eu și nici mie nu mi-au plăcut. Dacă la început par ok, ușor dulceag, după îți lasă in gură un gust ciudat, chimic, de parcă ai gustat o bară de cornier.

După ce ne-am smuls parul din cap și am calculat câți bani am dat pe lapte praf, am încercat și laptele de vaca. Și ce să vezi, îți place. A fost mai greu fiindcă deja știai că biberonul vine cu ceva nașpa. A trebuit sa te convingem că în sfârșit îți dăm ceva bun cu biberonul de vreo 3-4 ori și ai încetat să mai faci scandal când vezi biberonul. Acum bei lapte de vaca cu faina de roșcove și ești comica rău. Te înegrești toată pe la gură și pe bavețică. Dar macar acum nu ne mai stresam ca nu mănânci lapte. Sa spele mașina de spălat!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *